54654

Видео | Телма најавува нови блокбастери и за 2017-та година

 

Silence, Captain Fantastic, Ithaca, Slack bay ... на Телма

 

Scielencetelma

 

Секоја вечер на Телма во 22 часот, продолжува емитувањето на нови блокбастери. Драма, акција, авантура... нови филмски приказни од 2016 година на големите мајстори на филмската уметност. Погледнете од најавата кои филмови ве очекуваат на Телма во Новата година :

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min Min

300x300 Min

DZ2017 300x300 Banner

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012