54654

Богата празнична филмска понуда на Телма - ова се сите наслови

 

Секој ден по неколку филмови на Телма

 

Телма телевизија за време на новогодишната ноќ и целата следна седмица освен стандардните информативни изданија на вестите, ќе емитува исклучиво играна програма. На оваа фреквенција нема да гледаме политички дебати или забавна програма, затоа што скоро преку целиот ден ќе се емитуваат играни филмови. Дел од нив премиерно, но и голем дел репризно. Во продолжение прилог на сите фимски наслови кои ќе ги гледате на Телма во следните денови :

 

Kingsspeechtelma1

 

недела, 31 декември, 16.00 часот - "Национална класа" (Nacionalna klasa)

недела, 31 декември, 20.00 часот - "Последната шанса за љубов" (Last chance Harvey)

недела, 31 декември, 23.00 часот - "Говорот на кралот" (King's speech)

недела, новогодишна ноќ, 01.00 - "Последици" (Aftrmath)

недела, новогодишна ноќ, 03.30 - "Убавината на порокот" (Lepota poroka)

недела, новогодишна ноќ, 05.00 - "Златниот компас" (The golden compass)

 

Kingsspeechtelma2

 

понеделник, 1 јануари, 11.50 часот - "Нинџа желки 3" (Save the Oz)

понеделник, 1 јануари, 13.45 часот - "Новогодишна вечер" (New Year's Eve)

понеделник, 1 јануари, 19.10 часот - "Девет" (Nine)

понеделник, 1 јануари, 22.15 часот - "Бизнис клув Далас" (Dallas buyers club)

понеделник, 1 јануари, 00.45 часот - "Големиот Гетзби" (The great Gatsby)

понеделник кон вторник, 2 јануари, 03.15 часот - "Нож" (Noz)

понеделник кон вторник, 2 јануари, 04.40 часот - "Господарот змеј" (Dragon strike)

 

Kingsspeechtelma3

 

вторник, 2 јануари, 13.50 часот - "Ништо не е како за празниците" (Nothing like the holidays)

вторник, 2 јануари, 19.10 часот - "Почетници" (Beginners)

вторник, 2 јануари, 22.00 часот - "Невозможна мисија 5" (Mission impossible - rogue nation)

вторник, 2 јануари, 00.20 часот - "Ништо не е како за празниците" (Good night and good luck)

вторник, 2 јануари, 13.50 часот - "Добра ноќ и среќни" (Nothing like the holidays)

вторник кон среда, 3 јануари, 02.00 часот - "Пукај слободно" (Shoot them up)

вторник кон среда, 3 јануари, 03.30 часот - "Макс стил" (Max steel)

 

Kingsspeechtelma4

 

среда, 3 јануари, 12.20 часот - "Бетмен - воздигнување на змејот" (Batmen : the red knight)

среда, 3 јануари, 19.10 часот - "Тажната Јасмин" (Blue Jasmin)

среда, 3 јануари, 22.10 часот - "Гоѕила" (Godzilla)

среда, 3 јануари, 00.10 часот - "Гангстерски одред" (Gangster squad)

среда кон четврток, 4 јануари, 2.20 часот - "Мирис на полското цвеќе" (Мирис пољског цвећа)

среда кон четврток, 4 јануари, 4.15 часот - "Лак за коса" (Hairspray)

 

Kingsspeechtelma5

 

четврток, 4 јануари, 11.50 часот - "Елф" (Elf)

четврток, 4 јануари, 13.20 часот - "Фред Клаус" (Fred Claus)

четврток, 4 јануари, 19.10 часот - "Челичен човек" (Man of steel)

четврток, 4 јануари, 22.40 часот - "Читачот" (The reader)

четврток кон петок, 5 јануари, 00.45 часот - "Американски снајперист" (American sniper)

четврток кон петок, 5 јануари, 03.00 часот - "Тајванска невеста" (Tajvanska kanasta)

четврток кон петок, 5 јануари, 04.45 часот - "Во љубовта нема правила" (Something's gotta give)

 

Kingsspeechtelma6

 

петок, 5 јануари, 11.50 часот - "Приказната за Пепелашка" (A Cinderella story: once upon a song)

петок, 5 јануари, 13.40 часот - "Урнебес на тркала"

петок, 5 јануари, 19.10 часот - "Гениј" (Genius)

петок, 5 јануари, 22.00 часот - "Биутифул" (Buitiful)

петок, 5 јануари, 00.20 часот - "Текила санјрајз" (Tequila Sunrise)

петок кон сабота, 6 јануари, 02.30 часот - "Некоја друга жена" (Neka druga zena)

петок кон сабота, 6 јануари, 04.00 часот - "Опасни врски" (Dangerous liaisons)

петок кон сабота, 6 јануари, 05.30 часот - "По зајдисонце" (After the sunset)

 

Дани | ТВ Пакет

 

 

 

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012