54654

Канадскиот „Леден удар“ на Алфа ќе ви го подигне адреналинот

 

Канадската акција "Ice Quake" во четврток, 3 мај на Алфа

 

Апокалипса е на чекор до уништување на планетата во четврток, 3 мај, 2018, 20.15 часот во "Леден удар" на Алфа телевизија. Како едно семејство ќе успее да се справи со она што следува?

 

Icequake1

 

Под површината на Алјаска, мраз кој се топи наговестува драстична промена во идиличните пејсажи. Како што се топи мразот, се формираат подземји реки кои создаваат земјотреси со разорни моќи. Во филмот, ќе гледате трка со времето во обид да се сопрат смртоносните ефекти, пред да се случи катастрофална експлозија која и се заканува на планетата Земја.

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012