54654

„Враќањето во Сината Лагуна“ во недела на Сител

 

ВРАЌАЊЕТО ВО СИНАТА ЛАГУНА
недела 22:10 | Сител

 

E5c7f99c4efce3278caea2536829b93e

 

„Онаму каде што ќе се роди нова љубов и онаму каде што судбината повторно ќе ја напише истата приказна, таму, двајца сами во светот кој е недопрен од времето, преку очите на невиноста ја откриваат нивната сензуалност, преку срцето на опасноста се соочуваат со секој предизвик што природата им го нуди, се додека цивилизацијата не го укупира нивниот рај...“

 

3718 52931

 

Незаборавната приказна со преубавите Мила Јовович и Брајан Краус, „Враќањето на Сината Лагуна“ во недела, 22:10 часот на Сител телевизија. Првиот дел се емитуаше минатиот викенд.

 

 

 

 

| ТВ Пакет

 

Ceca Pomal

16426532 421962608135954 1248849644 N

16426800 10211012443882791 375250880 N

Koncert Boris

 

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012