54654

Каролина и Елена со поддршка за лицата со посебни потреби

 

Потпис за лицата со посебни потреби - заслужуваат среќа!

 

Karolinapoddrskalicasop1

 

Македонските ѕвезди Каролина Гочева и Елена Ристеска со поддршка за лицата со посебни потреби. Не само што делат иста професија и приватно се доста блиски, туку се со слични ставови и хумани повици.

 

Karolinapoddrskalicasop2

Karolinapoddrskalicasop3

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

Tropico 300x250

Baner Idance

300x300 Min3

Bannerprimetime

11111118938013494571643383

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012