54654

Дојде и тој ден - Каролина се вери во градот на љубовта и светлината

 

Корубин ја побара за жена, Каролина со задоволство прифати

 

Македонската музичка дива Каролина Гочева конечно се одлучи на големиот чекор да застане на лудиот камен. Нејзиното момче, Михаил Корубин пред два дена во градот на светлината и модата - Париз, ја побара Каролина за жена, на што таа го кажа она што долго време го чекаа Македонците - судбоносното ДА.

 

Karoklinaveri1

 

Долги години се зборуваше и се зборуваше за нејзините момчиња и врски, но таа никогаш не даде повод ниту јавно зборуваше за тоа. Остана доследна до крајот, до мигот кога веќе сѐ јасно - Каролина ќе се мажи. ТВ Пакет од срце ѝ честита и ѝм посакува на Михаил и Каролина секогаш да бидат вака среќни, вљубени и исполнети. Честитки!

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012