54654

Ова се настапите на Гранд ѕвездата Ален Хасановиќ за ова лето

 

Агендата на Хасановиќ само за вас

 

Ѕвездата на Гранд, Ален Хасановиќ, со долго работно лето. Во продолжение дознајте каде ќе може да го слушате згодниот Македонец ова лето :

 

Alenjuli20171

 

15.07.2017 Rest Intermezzo - Rosoman
22.07.2017 Private Party - Brodarevo (SRB)
25.07.2017 Rest Zlatina -Mkd Kamenica
28.07.2017 Connect 1 -Bitola
29.07.2017 -Private Party -Prilep
03.08.2017 Private Party -Debar
07.08.2017 Private Party -Debar
08.08.2017 Private Party -Debar
16.08.2017 Private Party -Debar
25.08.2017 Connect 1 -Bitola
27.08.2017 Private Party -Skopje
02.09.2017 Private Party (Gevgelija)
02.10.2017 club Black Horse Fulda (Germany)

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012