54654

Видео | „Прошета се Јовка Кумановка“ во изведба на млади надежи

 

Вака звучи "Јовка Кумановка" во детска изведба

 

Jovkakumanovka

 

Нашиот сајт во континуитет ги поддржува и промовира младите талентирани надежи. Па така, и овојпат ви презентираме нешто квалитетно и ново, изведено од наши деца. Се работи за изведба на македонската изворна песна "Прошета се Јовка Кумановка" од страна на Славјанка Танчевска и Мишев Кире.

Погледнете го видеото :

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012