54654

DNB ноќ во клуб „Shadows“ со Blaris / Stone Monkey / Bad Propaganda

 

ТВ Пакет од сега со известувања за ноќните настани во земјава

 

СУБ Колектив конечно се реши повторно да ги засука ракавите, како што и сами кажуваат, за да се вратат на основите. Во четврток ќе се случи нивна прва драм енд бејс забава без гости ДЈи, а ќе се случи во срцето на градот, поточно во Рок Клубот - "Shadows" кој се наоѓа под главната железничка станица.

 

Subcolectiveshadows1

 

Свирката започнува во 23 часот, а влезот е 100 денари, а за забавата групата изјавува :

Добредојдена е секоја подршка, а најбитното од се е да имате желба да дојдете на драм енд бејс забава. Без ваше мрдање со раце, глава, газ.. нема поента од правење драм енд бејс забави. Имаме пуни фолдери со музика која сакаме да ви ја пуштиме веќе со месеци. Како мали деци го чекаме датумов за да ја споделиме музиката со вас... а онаа горилата кога ќе се пушти, крај ќе нема. Така да не грижете се, знам дека сечиј вкус ќе се задоволи. СУБ КОЛЕКТИВ - Blagorodna / Stone Monkey / Bad Propaganda.

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012