54654

Фото | Што слуша Елена Ристеска додека вози на врнежливо време

 

Ех, што ми беше срцето живо, ех што си имав со него живот

 

Популарната македонска пејачка Елена Ристеска е една од најактивните на социјалните мрежи. За сите нови фотосесии и патувања можеме да дознаеме токму преку интернет мрежите на кои е активна Елена. Па дури и за секојдневните нејзини активности.

 

Elenadozd1

 

Па така, додека вози на врнежливо време, Елена си ја слуша муиката на нејзината другарка Каролина. Хит баладата "Кој да ми запее" од претпоследниот албум на Гочева денес беше на репертоар на Ристеска во кола.

 

Elenadozd2

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012