54654

Влатко Стефановски отворено и искрено во „Б со точка“ на 24-ка

 

Вечерва искрено интервју со големиот гитарист

 

Во недела (15. април) од 21:15 часот во емисијата “Б со точка” - искрено и отворено Драган Костиќ ќе разговара со нашиот светски гитарски бренд – Влатко Стефановски.

 

VlatkostefanovskikajBsotocka


Работи кои не сте ги слушнале за неговата бунтовна младост, скопските корза и дискотеки, за музиката која ја слушал и сонувал, за неговата најголема љубов “Леб и сол” и неговото бегство од реалноста - албумот “Мајчин јазик”.

 

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012