54654

По „Исаев“, следува нова руска серија „Ликвидација“ на Телма

 

Од вторник до петок, нова руска драма на Телма

 

Likvidacija1

 

По завршетокот на "Исаев", од оваа седмица на Телма телевизија во 16 часот започнува руската серија "Ликвидација" во 14 продолженија, снимена пред 10 години. Улогите ги толкуваат Vladimir Mashkov, Mikhail Porechenkov, Konstantin Lavronenko, Konstantin Jeldin, Jury Lakhin, Alexander Sirin, Polina Agureeva, а режијата е на Sergey Ursulyak.

 

Likvidacija2

 

Серијата го следи животот на маршалот Зуков, кој е протеран во Одеса, место во кое само крадци, убијци и уценувачи егзистираат и каде бандите секојдневно го ограбуваат народот и сакаат да се пробијат во воените бази. Само Зуков може да го спаси градот од неволја, но и за него доаѓаат опасни и комплицирани ситуации.

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012