54654

Видео | Србите снимаат високобуџетна костимирана серија

 

Костимирана драма на РТС од крајот на оваа година

 

Njemcicirts1

 

Додека расправаме дали Бугарскиот договор бил важен или опасен за Македонија, додека слушаме пензионери наутро кај Милена и Блажевски, додека навиваме Појраз да си го врати својот син и додека одмараме од Топ тема со репризи на филмови.... Србија го сними ова :

 

 

Се работи за „Nemanjići – rađanje kraljevine“, српска високобуџетна костимирана серија која од крајот на годинава стартува на првиот канал на Државната Српска телевизија.

 

Njemcicirts2

 

Се работи за серија за познатата српска династија која владеела два века. Снимена на 220 локации, серијата обележува 800 години од крунисувањето на Стефан Првовенчани.

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012