54654

На 18-ти септември на Сител дознаваме кој е др. Виктор Терзиев

 

Ве запознаваме со ликовите од лиценцираната "На Терапија"

 

18-ти септември. Понеделник. Прва средба со психотерапевтот Виктор Терзиев. Новата домашна серија на Сител ќе ве запознае со него, но кој е тој? Зошто уште од самата најава на серијата, предизвикува толкаво внимание?

 

Naterapijanov1

 Никола Ристановски како доктор Виктор Терзиев

Д-р Виктор Терзиев е психотерапевт и сопственик на приватнa ординациja за психотерапија во Скопје. Образованието го стекнал на Институтот за психологија на Филозофскиот факултет во Скопје, каде што и докторирал на клиничка психологија. Потоа стажира во Психијатриската болница Скопје во Бардовци.

Праксата на д-р Терзиев се темели врз убедувањето дека за да му помогне на пациентот, психотерапевтот треба да ја избрише границата која постои за време на терапијата со лична грижа за доброто на пациентот.

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012