54654

Висар Вишка во улогата на Гент, сопруг и бизнисмен во „На терапија“

 

Запознајте го Гент од "На терапија"

 

Натпросечно интелигентен, но подпросечно речит. Бизнисменот Гент од 18 септември ќе доаѓа на сесии кај доктор Терзиев во новата играна домашна серија на Сител. 22.20 часот е терминот кога Гент ќе зборува како отворена книга за своите лични проблеми, проблемите во бракот, со сопругата... Грижлив како родител, но дали е подеднакво добар и како сопруг? На што се должат неговата нервоза и анксиозност? Недоволна комуникација во бракот или нешто друго?

 

Gentnaterap

 

Широкиот дијапазон на емоции, напнатоста и „заразната“ тензија без дилема ќе го разбудат секое чувство освен рамнодушноста. Најскриените тајни и најдлабоките мечти на ликовите ќе станат дел од вашето секојдневие поминато со Сител телевизија.

22.20 часот, 18 септември - време за на терапија !

 

Дани | ТВ Пакет

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012