54654

Стотици луѓе работеа на „На Терапија“, се одбројува до стартот

 

Ова е целосната екипа на новата серија на Кино Око

 

Утревечер, 22 : 20 часот, термин за "На Терапија". Веднаш по завршување на најгледаната телевизиска содржина "Вљубениот ерген", на Сител телевизија започнува новата македонска играна домашна серија. Oсвен главните ликови и актери кои ви ги претставивме изминативе недели, ред е да ги споменеме и сите други луѓе вклучени во реализација на досега најскапиот игран проект во Македонија.

 

Utrenasit22201

 

Па така, друштво на доктор Терзиев и неговите пациенти ќе им прават и :

Филип Терзиев - Стефан Спасов
Теа Терзиева - Долорес Попович
Павел Терзиев - Борис Караѓоргов
Мајка ѝ на Ивана - Габриела Петрушевска
Татко ѝ на Ивана - Дејан Лилиќ
Татко му на Владо - Петар Арсовски
Синот на Владо - Андреј Насков
Пријателот на Владо - Кире Ѓоревски
Симеон - Игор Стојчевски
Доставувач на пица - Мартин Ѓоргоски
постар пациент - Маја Заровска
Жена му на Владо - Елена Вишка
Мајка му на Владо - Слободанка Петрушeвска
Пациент - Елеонора Стојковска Попетреска
Тренерот на Ивана - Стојанчо Цветновски
Двојникот на Ивана - Сања Влаисављевиќ
 
 
Utrenasit22202
 
 
Продукцијата е светска, а за тоа говори и фактот што огромен број на луѓе работеа на "На Терапија". Браво, дечки! Утре во 22.20 часот сите заедно ќе го погледнеме плодот од вашиот труд и ангажман изминативе месеци. Во продолжение простор за секој оној кој имал придонес за оваа серија :
 
Роберт Насков - Продуцент
Вардан Тозија - Режисер на серијата
Вардан Тозија - Режисер на епизоди
Дина Дума - Режисер на епизоди
Јане Ќортошев - Режисер на епизоди
Сашо Кокаланов - Адаптација на сценарио
Огнен Георгиевски - Адаптација на сценарио
Елеонора Венинова - Адаптација на сценарио
Дарко Митревски - Адаптација на сценарио
Наум Доксевски - Директор на фотографија
Иван Бартлинг - Идејно решение на сценографија
Сашо Блажевски - Сценограф
Жаклина Крстевска - Костимограф
Горан Игњатовски - Дизајн на шминка
Атанас Георгиев - Главен монтажер
Мартин Иванов - Монтажер
Радован Петровиќ - Монтажер
Софија Самоилова - Монтажер
 
Utrenasit22203
 
Ади и Дино Имери - Композитори
Братислав Димитров - Снимател на тон
Александар Ѓорѓевиќ - Дизајн на звук
Нела Витошевиќ - Кастинг директор
Бранко Петровски - Линиски продуцент
Славко Ѓоргиевски - Менаџер на продукција
Сања Тодоровска - Координатор на продукција
Ристе Бошкоски - Асистент на продукција
Љиљана Дуковиќ - Сметководител
Јане Ќортошев - Прв асистент на режија
Алисија Ферро - Скриптер
Маја Плавевска - Координатор на статисти
Петар Кочишки - Камера оператор
Атанас Велковски - Камера оператор
Марина Колоска - Шарфер
Маја Јакимовска - Шарфер
Бато Матески - Дит менаџер
Бојан Ваљак - Клапер
Влатко Чачоровски - Сет декоратер
Александра Петкова - Сет декоратер
Дејан Ѓошевски - Главен реквизитер
Димитар Јакимовски - Набавен реквизитер
Марко Ковачевиќ - Реквизитер на сет
Градимир Градевски - Главен изведувач на сценографија
Миле Петковски - Изведувач на сценографија
Дарко Петковски - Изведувач на сценографија
Владо Владимиров Попов - Патинер
Тоше Фидановски - Мајстор на светло
Иван Ѓоршев - Главен осветлител
Александар Бошев - Осветлител
Ненад Петровски - Осветлител
Благоја Трајковски - Осветлител
Игор Трпчевски - Мајстор на сцена
Трајче Величковски - Мајстор на сцена
Александар Митевски - Асистент на мајстор на сцена
Рефиќ Шакировиќ - Асистент на мајстор на сцена
Дејан Михајловски - Асистент на снимател на звук
Ирена Ристеска Јовчевска - Асистент на дизајнер на костим
Јана Гогушевска Мандевска - Ассистент на дизајнер на шминка и коса
Јасмина Качаревиќ - Ассистент на дизајнер на шминка и коса
Мете Ковачевски - Менаџер на локации
Дејан Крајчевски - Специјални ефекти
Томе Насков - Фотограф/Мејкинг оф
Кире Ѓеоргиевски - Доктор на сет
Веца Ризова - Медицинска сестра
АЛФА ГРУП - Кетеринг
Васил Трајковски - Транспорт менаџер
Ангел Иванов - Возило за актери
Кире Силјановски - Возило за актери
Илија Колевски - Обезбедување
Горан Анастасовски - Обезбедување
Сандра Ѓоргиева - Асистент монтажер
 
 
Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012