54654

Втората сезона од хит ситкомот „Преспав“ репризно на ТВ 24

 

"Преспав" на ваше задоволство повторно на ТВ 24

 

Македонската хумористична играна серија "Преспав" со самото појавување предизвика лавина позитивни реакции особено кај младата популација. Конечно продукциски нешто кое изгледа квалитетно, урбано и нормално за овој век. Гледачите задоволни од ликовите и настаните во пансионот "Преспав" со задоволство ја пратеа и втората сезона на ТВ 24.

 

Prespavepizodinered2

 

Омилениот ситком со втората сезона заврши минатата сезона, оставајќи го отворено прашањето за иднината на Преспав. Јелена и Марио и повеќе од веројатно е дека не успеаа во намерата да заминат за Њујорк и се вратија во Преспа, а Ула, Тони и Коста добија неочекувана понуда за продажба на пансионот.

 

Prespavnapauza

 

Во истите термини во кои одеше премиерата на втората сезона, ќе ги следите и репризните изданија. Секој вторник и секоја среда во 19 часот и 22.30 часот, како и сабота и недела во 19 часот. Потсете се на згодите и незгодите на сопствениците и песоналот во "Преспав".

 

 Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012