54654

Прајмтајм серии | Термини на емитување и броеви на епизоди

 

 

Термини на емитување и броеви на епизоди за до недела 26 февруари
 
 Слика

Слика
АЛАРМ ЗА КОБРА
Термини на емитување : понеделник - петок
23:30 ( репризи )
Продукција : RTL, Германија, 1996-

Слика
ХАНИБАЛ - 3. сезона
Термини на емитување : сабота - недела
23:40 ( премиера )
Продукција : NBC, САД, 2013-2015
Број на епизоди : 12 / 13Слика

Слика
СПЛЕТКИ
Термини на емитување : понеделник, среда, четврток, петок
13:00 ( реприза )
Продукција : BBC, Велика Британија, 1981-1991
Број на епизоди : 38 / 48

Слика
ПРИЈАТЕЛИ
Термини на емитување : понеделник, среда, четврток, петок
14:00 ( реприза )
Продукција : Warner Bros.Television - NBC, САД, 1994-2004
Број на епизоди : 228 / 236

Слика
СТРЕЛА - 3. сезона
Термини на емитување : понеделник, среда, четврток, петок
14:30 ( реприза )
Продукција : Warner Bros.Television - CW, САД, 2012-
Број на епизоди : 23 / 23

Слика
РАЈОТ - 2. сезона
Термини на емитување : среда - петок
16:10 ( реприза )
Продукција : BBC, Велика Британија, 2012-2013
Број на епизоди : 8 / 8

Слика
РАЗОТКРИВАЊЕ
Термини на емитување : понеделник - петок
17:00 ( реприза )
Продукција : Warner bros - TNT, САД, 2005-2012
Број на епизоди : 78 / 109

Слика
СУДИЈКАТА ОД СЕДАР КОВ - 3. сезона
Термини на емитување : сабота
17:30 ( премиера )
Продукција : Unity Pictures Group - Hallmark, САД, 2013-2015
Број на епизоди : 3 / 11

Слика
ФОРТИТУД - 1. сезона
Термини на емитување : сабота
20:10 ( премиера )
Продукција : Tiger Aspect - Sky atlantic, Велика Британија, 2015-
Број на епизоди : 3 / 12

Слика
ДОЛИ И ЕМ - 2. сезона
Термин на емитување : недела
19:40 ( премиера )
Продукција : King Bee Productions, Велика Британија, 2014-2015
Број на епизоди : 4 / 6

Слика
ЖИЛЕТИТЕ ОД БИРМИНГЕМ - 3. сезона
Термин на емитување : недела
20:10 ( премиера )
Продукција : Caryn Mandabach, Tiger Aspect, Велика Британија, 2013-
Број на епизоди : 2 / 6
Слика

Слика
АНДРИЈА И АНЃЕЛКА
Термини на емитување : понеделник - петок
17:45 ( премиера )
Продукција : Blekbuk, Fresh production - Прва, Србија, 2015-2016
Број на епизоди : 17 / 164
Слика

Слика
ТРЕЈСИ БИКЕР
Термини на емитување : вторник, среда и четврток
17:50 ( премиера ), 00:40 и 10:20 ( реприза )
Продукција : Entertainment Rights - CBBS, В. Британија, 2002-2005
Број на епизоди : 65 / 120

Слика
БЕСРАМНИЦИ - 5. сезона
Термини на емитување : сабота - недела
22:30 ( премиера )
Продукција : Company Pictures - Channel 4, В. Британија, 2004-2012
Број на епизоди : 15 / 16
 
 

Дани | ТВ Пакет

DM AL 300x250

Ceca Pomal

Casot Na

 

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012