54654

Фото | Бали Бег ја направи најгламурозната свадба на Босфорот

 

Бали Бег заигра и се распеа на својата свадба

 

Burakfahrije16

 

Свадбената прослава на Бали Бег, за која веќе пишавме, предизвика големо внимание не само во Турција, туку и во сите земји во кои актерот стана популарен и посакуван.

 

Burakfahrije2

Burakfahrije3

 

Епа девојки, жал ни е што ќе ве разочараме, но познатиот ерген се ожени и тоа со преубавата актерка Фахрие, позната како Неџла од "Лисјата" и Фериде од "Дневникот на Фериде".

 

Burakfahrije4

Burakfahrije5

Burakfahrije6

 

Свадба на највисоко ниво. Посебно најмена агенција за да го организира секој можен детал од прославата. Посебно дизајнирани парчиња за младите, посебно одбрани украси и специјално одбрана музика и протокол на свадбата.

 

Burakfahrije7

Burakfahrije8

 

Од фотографиите кои ви ги пренесуваме погледнете го гламурот кој владееше на свадбата на Вали Бег :

 

Burakfahrije9

Burakfahrije10

Burakfahrije11

Burakfahrije12

Burakfahrije13

Burakfahrije14

Burakfahrije15

Burakfahrije17

Burakfahrije18

Burakfahrije19

Burakfahrije20

Burakfahrije21

Burakfahrije22

Burakfahrije23

Burakfahrije24

Burakfahrije25

Burakfahrije26

Burakfahrije27

Burakfahrije28

Burakfahrije29

Burakfahrije30

Burakfahrije31

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012