54654

Видео | Неочекувана трагедија во „Мојот син“ - убиена Ајшеѓул?

 

Ајшеѓул станува жртва на сопствениот татко ?

 

Возбудлива епизода од семејната крими драма "Мојот син" - вечерва на Сител. Кумот на мафијата, господинот Бахри наредува да се убие неговиот непријател Зафер и со тоа да се стави крај на нивната нетрпеливост. Задачата треба да ја изврши Појраз и луѓето на Бахри. Мета на атентатот е Зафер, кој се наоѓа во неговиот автомобил.

 

Mojotsin26071


Она што никој не претпоставува е дека во автомобилот е и Ајшеѓул, убавата хероина и љубена на Појраз. Чукнува часот кога луѓето на Бахри ќе треба да пукаат кон автомобилот.

 

 

Ајшеѓул е внатре... дали таа ќе стане жртва на мафијата и наредбата на татка си? Дали Појраз ќе може да ја спречи големата трагедија или никогаш да не си ја прости смртта на саканата? Дознајте вечерва на Сител во 19.50 часот.

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012