54654

Видео | Доаѓа ли моментот на трагедии, умира Селим во „Елиф“?

 

Што ќе гледате во понеделник во Елиф?

 

Понеделник, 6 ноември, нешто пред 17 часот, започнува нова епизода од турската сапуница "Елиф". На Селим повторно му се слошува, но дали е ова неговата последна и изгубена борба? Бабата дознава за страшната болест на синот, но дали е веќе предоцна за било што?

 

Elif6112017

 

Следуваат неочекувани пресврти и големи трагедии во следниве и последни епизоди од оваа сезона на "Елиф", приказната за несреќното девојче и нејзиното семејство.

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012