54654

По четвртти пат, Канал 5 го менува терминот на серијата „Пари и љубов“

 

Од сега, "Kara Para Aşk" во 18:40 часот

 

Стартот на турската крими серија "Пари и љубов" се случи пред неколку недели во 20:50 часот на Канал 5 телевизија. Откако гледачите се запознаа со Омер и Елиф и започнаа да ја следат нивната потрага по убијците на таткото на Елиф и свршеницата на Омер, Канал 5 го промени терминот на прикажување. Па така, серијата продолжи во 19:40 часот, но и во тој термин издржа една недела. Цела една седмица издржа и во следниот, трети по ред термин од 17 часот.

 

Karapara18401

 

И откако мислевме дека 17 е конечен и фиксен термин, Канал 5 најавува промена на терминот на емитување на серијата и тоа по четвртти пат. Па така, од утре, 25 декември, трилер серијата во која доминираат парите и љубовта, ќе се прикажува во 18:40 часот, веднаш по централниот Дневник.

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012