54654

Каде ќе биде за Нова година актерката од „Одмазда“ и „Љубов на сила“ ?

 

Во моментов ја следиме во две турски серии

 

BerenKenanng20183

 

Берен Саат е една од најпознатите турски актерки, која македонската публика ја запозна во една од најгледаните турски серии "Судбината на Фатмаѓул". Потоа имавме можност да ја следиме и во "Притаени страсти" и "Тешки времиња", а во моментов ја гледаме во две серии и тоа "Љубов на сила" (ТВ 21) и "Одмазда" (AXN Spin).

 

BerenKenanng20181

 

Младата актерка е мажена за турскиот пејач Кенан Доулу, кој за новогодишната ноќ ќе има концерт во ресторан во реонот на Шишли. Па затоа, неговата поубава половина, сопругата Берен ќе ја дочека Новата година во друштво на нејзината мајка Аила и бабата Хабибе во нивниот дом.

 

BerenKenanng20182

 

Инаку Берен и сопругот на 1 јануари 2018-та година ќе слават 6 години од нивното запознавање.

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012