54654

Канал 5 греши - во недела во прајмтајм не одат премиери на „Лажговци“

 

Канал 5 во прајмтајм во недела емитува репризи на турската серија

 

Неодамна, Канал 5 телевизија започна со емитување на романтичната комедија "Лажговци", која се прикажува од понеделник до петок во 18:50 часот. Згодите и незгодите на младите сиромашни луѓе кои се претставуваат како богати, од денеска репризно се даваат на оваа фреквенција од 19.45 часот.

 

Lazgovcinedela1

 

Глдачите се изненадија зошто серијата "премиерно" оди и во недела, но всушност во недела навечер не се емитуваат премиерни епизоди од серијата, како што навела Канал 5 на екранот. Ниту е премиера, ниту е нова епизода, туку репризи од цела измината недела.

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012