54654

ТВ Времеполов | Се сеќавате ли на серијата „Sweet Valley High“

 

1999 година - вечерна серија на Телма за тинејџерските авантури

 

Slqtkadolina1

 

Далечната 1999 година, телевизија Телма ја емитуваше американската тинејџерска серија "Гимназија - Слатка долина". Многумина од вас можеби и ќе се присетат на оваа тин сапуница во 88 продолженија која ни го прикажа животот на тинејџерите во гратчето Слатка долина во Америка.

 

Slqtkadolina2

 

Во центарот на настаните беа близначките Елизабет и Џесика, кои многумина ги знаеја како мирната и бунтовната сестра од "Гимназија Слатка долина".

 

Slqtkadolina3

 

Сите згоди и незгоди на средношколците во Слатка долина беа поврзани токму со двете сестри близначки, кои го привлекоа вниманието на гледачите.

 

Slqtkadolina4

 

19.45 часот беше терминот на оваа серија на Телма, а во продолжение погледнете интересен исечок од тогашното списание "Екран" во кое ја најавуваа серијата.

 

Slqtkadolina5

 


Дани | ТВ Пакет

 

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012