54654

Теленовели | Термини на емитување и броеви на епизоди

 

Термини на емитување и броеви на епизоди за до недела 24 јули
 
Слика
1) ТАЈНАТА НА ДИВАТА РЕКА
Оригинален наслов : Laços de sangue
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
10.35 ( премиера )
Продукција : SP Televisão, SIC, Португалија, 2010-2011
Број на епизоди : 85 / 310

Слика
2) КОНАКОТ НА АГАТА
Оригинален наслов : Asmalı Konak
Телевизија која ја прикажува : Алсат-М
Термини на емитување : од понеделник до петок
10.40 ( премиера )
Продукција : ANS Prodüksiyon, Турција, 2002-2003
Број на епизоди : 16 / 54

Слика
3) АВЕНИЈА БРАЗИЛ
Оригинален наслов : Avenida Brasil
Телевизија која ја прикажува : ТВ 21
Термини на емитување : од понеделник до петок
15.05 ( премиера )
Продукција : Rede Globo, Бразил, 2012
Број на епизоди : 110 / 160

Слика
4) ГРДОТО ПАЈЧЕ
Оригинален наслов : Patito feo - прва сезона
Телевизија која ја прикажува : Орландо Кидс - мк
Термини на емитување : од понеделник до недела
16.00 ( премиера ), 19.00, 23.15, 02.15 и 12.00 ( реприза )
Продукција : Ideas del Sur, Aргентина, 2013-2014
Број на епизоди : 139 / 155

Слика
5) ХАУС МАЈСТОР НА ПОВИК
Оригинален наслов : Marido en alquiler
Телевизии кои ја прикажуваат : А1, О2, К1, К3, К+, Мега, Ултра, Канал 3
Термини на емитување : од понеделник до петок
18.00 ( премиера ), 11.30 ( реприза )
Продукција : Telemundo, САД, 2013-2014
Број на епизоди : 75 / 141

Слика
6) СУДБИНА
Оригинален наслов : Alın yazım
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
18.15 ( премиера ), 09.15 ( реприза )
Продукција : Düş gezginleri film, Турција, 2014-2015
Број на епизоди : 115 / 240

Слика
7) КОГА ЉУБОВТА БОЛИ
Оригинален наслов : Güllerin savaşı
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
18.50 ( премиера ), 14.00 ( реприза )
Продукција : Med yapim, Турција, 2014-2016
Број на епизоди : 62 / 68

Слика
8) ВО ВИОРОТ НА СУДБИНАТА
Оригинален наслов : Kaderimin yazıldığı gün
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
19.50 ( премиера ), 14.00 ( реприза )
Продукција : 03 Production, Турција, 2014-2015
Број на епизоди : 41-2 / 50

Слика
9) ЗАБРАНЕТА СТРАСТ
Оригинален наслов : Pasión prohibida
Телевизии кои ја прикажуваат : МТМ / Локални телевизии
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.30 ( премиера ), 11.00 и 17.00 ( реприза )
+ недела од 22.30 и петок од 01.00 ( неделни репризи )
Продукција : Telemundo, САД, 2013
Број на епизоди : 50 / 107

Слика
10) ЗАБОРАВИ АКО МОЖЕШ...
Оригинален наслов : Unutulmaz
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.45 ( премиера ), 16.30 ( реприза )
Продукција : Stil Medya, Турција, 2009-2011
Број на епизоди : 25 / 90

Слика
11) ЕЛИФ
Оригинален наслов : Elif
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.55 ( премиера ), 13.00 ( реприза )
Продукција : Green yapim, Турција, 2014-
Број на епизоди : 349 / 361+

Слика
12) СЛАТКА ГОРЧИНА
Оригинален наслов : Dulce amargo
Телевизии кои ја прикажуваат : А1, О2, К1, К3, К+, Мега, Ултра, Канал 3
Термини на емитување : од понеделник до петок
21.05 ( премиера ), 01.30 ( реприза )
Продукција : Televen, Венецуела, 2012-2013
Број на епизоди : 25 / 120

Слика
13) ТОСКАНА
Оригинален наслов : Le tre rose di Eva
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
22.00 ( премиера ), 14.50 ( реприза )
Продукција : Mediaset, Италија, 2012-2015
Број на епизоди : 5 / 40

Слика
14) ОТФРЛЕНА
Оригинален наслов : Uttaran
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
22.55 ( премиера ), 08.30 ( реприза )
Продукција : Filmfarm Productions, Индија, 2008-2015
Број на епизоди : 1464 / 1549

Слика
15) ПЕСНАТА НА ЖИВОТОТ
Оригинален наслов : Hayat türküsü
Телевизија која ја прикажува : ТВ 21
Термини на емитување : од понеделник до петок
00.30 ( премиера )
Продукција : Koliba film, Турција, 2006-2007
Број на епизоди : 48 / 71

Слика
16) УБАВАТА СЕЛАНКА
Оригинален наслов : Güzel köylü
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота - недела
сабота во 20.10 и недела во 19.40 ( премиера ),
16.30 ( реприза )
Продукција : Gold film, Турција, 2014-2015
Број на епизоди : 34 / 52

Слика
17) СПЕЦИЈАЛЦИ
Оригинален наслов : Reaksiyon
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота и недела
21.15 ( премиера ), 17.30 ( реприза )
Продукција : Fark film, Турција, 2014
Број на епизоди : 6 / 13
Репризно се емитуваат :

ARAMIZDA KALMASIN (Аманет) - Канал 5
понеделник - сабота, 23.45
Број на епизоди : 33 / 35
ZERDA (Судбината на една Зерда) - Канал 5+
понеделник - петок, 08.30, 21.00
Број на епизоди : 24 / 68
 
 
 
 
Дани | ТВ Пакет

Слика
1) ТАЈНАТА НА ДИВАТА РЕКА
Оригинален наслов : Laços de sangue
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
10.35 ( премиера )
Продукција : SP Televisão, SIC, Португалија, 2010-2011
Број на епизоди : 85 / 310

Слика
2) КОНАКОТ НА АГАТА
Оригинален наслов : Asmalı Konak
Телевизија која ја прикажува : Алсат-М
Термини на емитување : од понеделник до петок
10.40 ( премиера )
Продукција : ANS Prodüksiyon, Турција, 2002-2003
Број на епизоди : 16 / 54

Слика
3) АВЕНИЈА БРАЗИЛ
Оригинален наслов : Avenida Brasil
Телевизија која ја прикажува : ТВ 21
Термини на емитување : од понеделник до петок
15.05 ( премиера )
Продукција : Rede Globo, Бразил, 2012
Број на епизоди : 110 / 160

Слика
4) ГРДОТО ПАЈЧЕ
Оригинален наслов : Patito feo - прва сезона
Телевизија која ја прикажува : Орландо Кидс - мк
Термини на емитување : од понеделник до недела
16.00 ( премиера ), 19.00, 23.15, 02.15 и 12.00 ( реприза )
Продукција : Ideas del Sur, Aргентина, 2013-2014
Број на епизоди : 139 / 155

Слика
5) ХАУС МАЈСТОР НА ПОВИК
Оригинален наслов : Marido en alquiler
Телевизии кои ја прикажуваат : А1, О2, К1, К3, К+, Мега, Ултра, Канал 3
Термини на емитување : од понеделник до петок
18.00 ( премиера ), 11.30 ( реприза )
Продукција : Telemundo, САД, 2013-2014
Број на епизоди : 75 / 141

Слика
6) СУДБИНА
Оригинален наслов : Alın yazım
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
18.15 ( премиера ), 09.15 ( реприза )
Продукција : Düş gezginleri film, Турција, 2014-2015
Број на епизоди : 115 / 240

Слика
7) КОГА ЉУБОВТА БОЛИ
Оригинален наслов : Güllerin savaşı
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
18.50 ( премиера ), 14.00 ( реприза )
Продукција : Med yapim, Турција, 2014-2016
Број на епизоди : 62 / 68

Слика
8) ВО ВИОРОТ НА СУДБИНАТА
Оригинален наслов : Kaderimin yazıldığı gün
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
19.50 ( премиера ), 13.15 ( реприза )
Продукција : 03 Production, Турција, 2014-2015
Број на епизоди : 41-2 / 50

Слика
9) ЗАБРАНЕТА СТРАСТ
Оригинален наслов : Pasión prohibida
Телевизии кои ја прикажуваат : МТМ / Локални телевизии
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.30 ( премиера ), 11.00 и 17.00 ( реприза )
+ недела од 22.30 и петок од 01.00 ( неделни репризи )
Продукција : Telemundo, САД, 2013
Број на епизоди : 50 / 107

Слика
10) ЗАБОРАВИ АКО МОЖЕШ...
Оригинален наслов : Unutulmaz
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.45 ( премиера ), 15.30 ( реприза )
Продукција : Stil Medya, Турција, 2009-2011
Број на епизоди : 25 / 90

Слика
11) ЕЛИФ
Оригинален наслов : Elif
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.55 ( премиера ), 13.00 ( реприза )
Продукција : Green yapim, Турција, 2014-
Број на епизоди : 349 / 361+

Слика
12) СЛАТКА ГОРЧИНА
Оригинален наслов : Dulce amargo
Телевизии кои ја прикажуваат : А1, О2, К1, К3, К+, Мега, Ултра, Канал 3
Термини на емитување : од понеделник до петок
21.00 ( премиера ), 01.30 ( реприза )
Продукција : Televen, Венецуела, 2012-2013
Број на епизоди : 25 / 120

Слика
13) ТОСКАНА
Оригинален наслов : Le tre rose di Eva
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
22.00 ( премиера ), 14.30 ( реприза )
Продукција : Mediaset, Италија, 2012-2015
Број на епизоди : 5 / 40

Слика
14) ОТФРЛЕНА
Оригинален наслов : Uttaran
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
22.55 ( премиера ), 08.30 ( реприза )
Продукција : Filmfarm Productions, Индија, 2008-2015
Број на епизоди : 1464 / 1549

Слика
15) ПЕСНАТА НА ЖИВОТОТ
Оригинален наслов : Hayat türküsü
Телевизија која ја прикажува : ТВ 21
Термини на емитување : од понеделник до петок
00.30 ( премиера )
Продукција : Koliba film, Турција, 2006-2007
Број на епизоди : 48 / 71

Слика
16) УБАВАТА СЕЛАНКА
Оригинален наслов : Güzel köylü
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота - недела
сабота во 20.10 и недела во 19.40 ( премиера ),
16.30 ( реприза )
Продукција : Gold film, Турција, 2014-2015
Број на епизоди : 34 / 52

Слика
17) СПЕЦИЈАЛЦИ
Оригинален наслов : Reaksiyon
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота и недела
21.15 ( премиера ), 17.30 ( реприза )
Продукција : Fark film, Турција, 2014
Број на епизоди : 6 / 13
Репризно се емитуваат :

ARAMIZDA KALMASIN (Аманет) - Канал 5
понеделник - сабота, 23.45
Број на епизоди : 33 / 35
ZERDA (Судбината на една Зерда) - Канал 5+
понеделник - петок, 08.30, 21.00
Број на епизоди : 24 / 68

Членски аватор
Beauty
Супер модератор
 
Мислења: 11542
Регистриран: 22 Oкт 2010 18:28

C70d7700ee82e63b3a619cf286f2221a

73f61dd269fe8f24ac749cb8a3219ab6

Mkhostfreedomain

Bannerprimetime

 

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012