54654

Теленовели | Термини на емитување и броеви на епизоди

 

Термини на емитување и броеви на епизоди за до недела 17 декември
 
Слика
1) ЉУБОВ МОЈА
Оригинален наслов : Beni böyle sev
Телевизија која ја прикажува : Шења
Термини на емитување : од понеделник до петок
13.00 ( премиера )
Продукција : BSK yapım, Турција, 2013-2015
Број на епизоди : 87 / 89

Слика
2) ВЕТУВАЊЕ
Оригинален наслов : Kya huaa tera vaada
Телевизии кои ја прикажуваат : Локални телевизии
Термини на емитување : од понеделник до петок
14.00 ( премиера )
Продукција : Balaji telefilms, Индија, 2012-2013
Број на епизоди : 56 / 276

Слика
3) ЉУБОВНА СТАПИЦА
Оригинален наслов : Acorralada
Телевизија која ја прикажува : Атв / Локални телевизии
Термини на емитување : од понеделник до сабота
15.30 ( премиера )
Продукција : Univision - Venevisión, САД, 2007
Број на епизоди : 89 / 187

Слика
4) САРАС И КУМУД - БЕСКРАЈНА ЉУБОВ
Оригинален наслов : Saraswatichandra
Телевизија која ја прикажува : Алфа
Термини на емитување : од понеделник до петок
16.15 ( премиера ), 10.15 ( реприза )
Продукција : Sphere Origins, Индија, 2013-2014
Број на епизоди : 198 / 444

Слика
5) МАЈКА
Оригинален наслов : Göç zamanı
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
17.00 ( премиера ), 14.00 ( реприза )
+ недела од 20.00 ( репризи )
Продукција : Limon film, Турција, 2016
Број на епизоди : 8-2 / 15

Слика
6) СЕМЕЈНИ ВРЕДНОСТИ
Оригинален наслов : Фамильные ценности
Телевизија која ја прикажува : Нова
Термини на емитување : од понеделник до петок
18.40 ( премиера ), 16.00 ( реприза )
+ сабота и недела од 15.00 ( неделни репризи )
Продукција : Единая Медиа Группа, Русија, 2015
Број на епизоди : 18 / 60

Слика
7) УКРАДЕН ЖИВОТ
Оригинален наслов : O hayat benim
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : понеделник, вторник и среда
19.40 ( премиера ), 15.40 ( реприза )
+ сабота и недела од 15.30 ( репризи )
Продукција : Pastel film, Турција, 2014-2017
Број на епизоди : 131 / 131 (крај на серијата)

Слика
8) ВЉУБЕНИОТ ЕРГЕН
Оригинален наслов : Kiralık аşk
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
19.50 ( премиера ), 15.15 ( реприза )
+ недела ( репризи )
Продукција : Ortaks yapım, Турција, 2015-2017
Број на епизоди : 69 / 69 (крај на серијата)

Слика
9) ПАРАМПАРЧЕ - од понеделник
Оригинален наслов : Paramparça
Телевизија која ќе ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
19.50 ( премиера ), 15.15 ( реприза )
+ недела ( репризи )
Продукција : Endemol Shine Turkey, Турција, 2014-2017
Број на епизоди : 71 / 97

Слика
10) ПАРИ И ЉУБОВ
Оригинален наслов : Kara para аşk
Телевизија која ја прикажува : Канал 5
Термини на емитување : од понеделник до петок
20.50 ( премиера ), 16.00 ( реприза )
+ сабота и недела ( репризи )
Продукција : Ay yapım, Турција, 2014-2015
Број на епизоди : 2-1 / 54

Слика
11) ЧИСТА ЉУБОВ
Оригинален наслов : Čista ljubav
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до петок
21.00 ( премиера ), 14.15 ( реприза )
Продукција : Nova TV, Хрватска, 2017-2018
Број на епизоди : 15 / 160

Слика
12) МОЈОТ СИН
Оригинален наслов : Poyraz Karayel
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : од понеделник до сабота
22.00 ( премиера ), 13.15 ( реприза )
+ сабота ( неделни репризи )
Продукција : Endemol Shine Turkey, Турција, 2014-2017
Број на епизоди : 68 / 82

Слика
13) ЉУБОВ НА СИЛА
Оригинален наслов : Aşka sürgün
Телевизија која ја прикажува : ТВ 21
Термини на емитување : од понеделник до петок
23.30 ( премиера )
Продукција : Sis Yapım, Турција, 2005-2006
Број на епизоди : 30 / 53

Слика
14) ОДМАЗДА
Оригинален наслов : İntikam
Телевизија која ја прикажува : AXN Spin
Термини на емитување : сабота - недела
12.10 ( премиера ),
15.40 и 19.10 ( реприза )
Продукција : D Productions, Турција, 2013-2014
Број на епизоди : 34 / 44

Слика
15) ХРАБРИ СРЦА
Оригинален наслов : She diao ying xiong zhuan
Телевизија која ја прикажува : Локални телевизии
Термини на емитување : сабота - недела
15.00 ( премиера )
Продукција :Chinese Entertainment Shanghai, Kина, 2003-2008
Број на епизоди : 110 / 123

Слика
16) ЈАЗОЛ
Оригинален наслов : Kördügüm
Телевизија која ја прикажува : Сител
Термини на емитување : сабота - недела
19.40 ( премиера ), 13.45 ( реприза )
Продукција : Endemol Shine Turkey, Турција, 2016
Број на епизоди : 6 / 31
Репризно се емитуваат :

BENI AFFET II (Прости ми 2) - Алфа
понеделник - петок, 09.15
Број на епизоди : 70 / 205
 
 
 
 
Дани | ТВ Пакет

300x300 Min Min

300x300 Min

DZ2017 300x300 Banner

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012