54654

Видео | Краток мотивациски филм „If you can dream it, you can do it“

 

"If You Can Dream It You Can Do It"

 

ТВ Пакет ви презентира краток мотивациско филм чија порака е претставена преку една навидум обична секојдневна ситуација. Целта е да се покаже како со добар труд и работа може да се дојде до посакуваната цел.

 

Motivationaldream1

 

На почетокот на видеото, момчето не знаеше како да го скака баскетот, но на крајот со добра работа тоа се смени и да покаже дека човек може да постигне се само доколку ја има желбата и волјата во него.

Мотивациското видео е дело на Леонтин Славков, а во продолжение погледнете за што се работи :

 

 

Дани | ТВ Пакет

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

1111ivan Baner

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012