54654

Распоред на натпреварите во алпското скијање во Сент Мориц

 

Распоред на програмата за Светското првенство во Алпско скијање 

Сент Мориц 2017 (Eurosport 1)

 

Prenosiaalpsko20171

 

Петок, 10 февруари

09:45-11:30 комбинација (спуст), жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 комбинација (слалом), жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Сабота, 11 февруари

11:45-13:30  спуст, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Prenosiaalpsko20172

 

Недела, 12 февруари

11:45-13:30  спуст, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Понеделник, 13 февруари

09:30-11:30 комбинација (спуст), мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 комбинација (слалом), мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Вторник, 14 февруари

11:45-13:30 екипно натпреварување ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Prenosiaalpsko20173

 

 

Четврток, 16 февруари

09:30-10:45 велеслалом, прво возење, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 велеслалом, второ возење, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Петок, 17 февруари

09:15-10:45 велеслалом, прво возење, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 велеслалом, второ возење, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Prenosiaalpsko20174

 

Сабота, 18 февруари

09:15-10:45 слалом, прво возење, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 слалом, второ возење, жени ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Недела, 19 февруари

09:30-10:45 слалом, прво возење, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

12:45-14:00 слалом, второ возење, мажи ПРЕНОС ВО ЖИВО

19:00-20:00 Winter Sports Extra

 

Дани | ТВ Пакет

 

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012