54654

Нова дебатна емисија „Ѕид“ на Алфа секој четврток во 21.15 часот

 

Презентерот на вестите со своја емисија на Алфа

 

По идеја на Љупчо Цветановски, кој, воедно, е и уредник и водител, емисијата „Ѕид“ е уште една во низата на дебатни емисии.

 

Zidalfa1

 

Овојпат на Алфа и тоа секој четврток во 21.15 часот. Алфа информира дека името на емисијата е "ѕид" затоа што Македонија е поделена со ѕидови, од надвор и од внатре... Затоа што ѕидови има разни: имагинарни и реални - дел се носечки, суштински и исконски,  а дел само преградни – колку да не поделат.

 

Zidalfa2

 

Ѕид за вештачките творби кои ја узурпираат и тревожат Македонија. „Ѕид“ повикува да не бидете само уште една тула во нечиј ѕид...

 

Дани | ТВ Пакет

 

 

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

1111ivan Baner

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012