54654

Видео | „Овој пат нема лево-десно, овој пат директно во главата“

 

"Ако не играш, да те нема од Македонија одма"

 

Nemadamkrobert

 

"Дали е можна нова лидерска средба во брзо време" - праша тимот на утринската контактна "Здраво Македонијо" на Канал 5. На прашањето, се јави еден гледач од Тетово кој на свој начин даде што би требало да се случи во Македонија како излез од политичката ситуација во која сме веќе долго време :

 

 

Дани | ТВ Пакет

AL 300x250

VM 300X250 Minj

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012