54654

Гледач во судир со „другиот во него“ во утринска на Канал 5

 

"Вистината стана лага, а лагата стана вистина" - ајде пријатно!

 

Ако за време на прикажување, контактните емисии на нашите телевизии се особено интересни и предизвикувачки за пензионерите и домаќинките, на социјалните мрежи стануваат хит особено за младата популација.

 

Ajcaojelenak5

 

Се изнаслушавме сѐ и сешто, и допрва ќе слушаме уште. Во продолжение, погледнете како еден гледач кај Јелена во утринска се обидува да се справи со фонијата, а како еден друг го користи јавувањето за многу мудра мисла.

 

 Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012