54654

Повеќе ништо да не ве чуди во „Среќни луѓе“ - Солун е град во Босна?

 

Одговорот ги насмеа сите : Солун е град со сол во Босна

 

Solunenas

 

Видео на неделата од гејм шоуто на Драган Вучиќ. Во едно од изминатите изданија на "Среќни луѓе", зборот кој требаше преку асоцијација да го погоди натпреварувачката беше "Тузла". Тузла е град со големи наоѓалишта на сол, но за натпреварувачката... и не е баш така. Погледнете каков одговор даде :

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012