54654

„Среќните луѓе“ кришум ќе погледнат, но дали и ќе го запамтат виденото?

 

Видео - "Среќни луѓе"

 

Blejzer

 

Од поодамна не сме ве насмеале со некое видео од гејм шоуто на Канал 5 - "Среќни луѓе". Се изнагледавме и изнаслушавме разно разни киксови и глупости, но еве едно ново видео во кое натпреварувачката кришум погледна кон мониторот за да го прочита зборот што треба да го погоди. Добро што го прочита, но дали и го запамти ?

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012