54654

Поздрав од Славица, сваќата и ќерката до Љубинка, Наумка, Јованка ...

 

Уште едно хит видео од Славица : Има да свети Македонија

 

Во контактните емисии на македонските телевизии, кои веројатно го завземаат скоро целиот простор во текот на денот, често знаат да се јават и истите гледачи. Тие не само што се јавуваат секојдневно во една контактна, туку во сите контактни, сеедно дали била емисијата на Канал 5, на Сител, Нова, Алфа или 24.

 

Ljubinkanaumka

 

Па така, доволнопозната гледачка за сите, овојпат во интересно видео од "Збор по збор" на Алфа. Пензионерката е толку упатена во контактните емисии што со име ги знае сите гледачки кои претходно се јавувале :

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012