54654

Видео (18+) | Малку секс на Телма пред да се формира новата влада

 

Опуштено со Телма пред вклучување во Собрание

 

Очигледно главна тема на денот е формирањето на новата Влада на Република Македонија. Како портал не се занимаваме и нема да се занимаваме со политички вести, но она што е интересно е во кој момент Телма телевизија го најави вклучувањето во собраниската седница на која вчеравечер се гласаше за избор на Влада.

 

Telmapredsobranie2

 

Најавата се случи за време на италијанскиот филм "Banat (Il Viaggio)", емитуван вчеравечер на Телма, а во кој двајца млади беа во потрага по љубов и среќа. Но, падна и секс пред да ни се формира владата.

Во продолжение исечокот од филмот (16+) за време на кој се случи најавата која не остана незабележана од Gledy :

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012