54654

Видео | Сакам кажам, не знам речам - што мисли за бесплатната бања?

 

Бесплатна бања? Па тоа не е добро... односно, не е лошо.

 

Banskarek

 

"Бањска рекреација за пензионерите - дали е во ред таа владина мерка или не" - прашува тимот на утринската програма на Канал 5 телевизија, "Здраво Македонијо". Очигледно некој од граѓаните се уште не е запознаен со бесплатната бања за пензионерите, или едноставно од премногу возбуда, не знае да одговори. Во продолжение уште едно интересно видео од Утринска :

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012