54654

Видео | „Дали има некој да ви каже како шлапате и голтате пљунки?“

 

Револтирана гледачка кон алергијата на водителката

 

Покрај популарноста која Милена ја ужива кај пензионерите и домаќинките, и новата водителка на Канал 5 успеа за краток период да ги освои симпатиите на гледачите.

 

Plunkak5

 

Мила, нежна и секогаш со сѐ на место - тоа е Анастасија Богдановаска. Во една од последните емисии, една гледачка се "дрзна" да коментира за водителката, не обраќајќи внимание на темата на емисијата. Која е причината што уште од рано наутро, на ваков начин се ифрла бесот од одредена група гледачи :

 

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Mins

300x300 Min

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012