54654

Пријавете се за учество во третата сезона од квизот „Арена“ на Алфа

 

Димитар Атанасовски во третата сезона на "Арена" - наскоро

 

Arenanaskorovtora1

 

Во новата телевизиска сезона, Алфа телевизија продолжува со трета сезона од квизот на знаење - "Арена". Алфа ве предизвикува да го ставите на тест вашето знаење и да се пријавите на телефонскиот број (02) 2600 - 373. Во новата сезона нѐ очекуваат нови игри и нови предизвици во студиото на Алфа.

 

Arenanaskorovtora2

 

Форматот на квизот претставува успешна интеракција од повеќе вештини како што се знаење, брзина, логично размислување и комуникација. „Арена“ е забавна за гледачите, за публиката и секако, забавна и за натпреварувачите.

 

Дани | ТВ Пакет

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012