54654

Лазар Темелков се враќа во новата отворена програма на Алфа - „Алфаскоп“

 

"Алфаскоп" - од понеделник до петок по 4ипол часа програма во живо

 

Контактна дневна емисија и на Алфа телевизија. Отворената програма во стил на емисиите кои одеа на Алфа изминатите години, го менува името и од сега ќе се вика "Алфаскоп". Термините на емитување се од понеделник до петок со почеток од 11.30 часот претпладне до 16 часот.

 

Alfaskop1

 

Забавно контактната редакција заедно со информативната на Алфа ќе презентираат сѐ што се случува на културно забавната и дневната политичка сцена во Македонија. Друштво на познатите водители на Алфа, ќе им прави и Лазар Темелков кој во телевизијата се враќа по 4 години отсуство.

 

Alfaskop2

 

Потребата за внесување на политика во овој дел од програмскиот појас е поради локалните избори кои следат, а сѐ со цел гледачите да се информраат, да го кажат своето мислење и сами да пресудат кој е тој што ќе одлучува за квалитетот на животот во местото каде живеат.

 

Дани | ТВ Пакет

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012