54654

Македонија ја започна новата сезона од Гранд, Србија не ја емитуваше

 

Српските гледачи зачудени -зошто Прва не ја започна новата сезона на Гранд

 

Вчеравечер, во 21.40 часот на Канал 5 телевизија започна новата, 12.та сезона од турбо фолк шоуто "Ѕвездите на Гранд". Паралелно со Македонија, шоуто започна и во Босна и Херцеговина на ОБН телевизија. Но, она што е чудно е што покрај најавите, шоуто на Гранд не започна во матичната земја - Србија. Прва телевиаија наместо новата сезона, емитуваше домашен игран филм, а известување за тоа никаде нема.

 

Zvezdegnemavostrb

 

Гледашите се прашуваат, што се случи што Прва не го емитува Гранд? Некои од шпекулациите велат дека шоуто ќе продолжи на Пинк телевизија, некои велат дека Саша Поповиќ раскрстил со Прва телевизија, а некои сметаат дека шоуто во Србија започнува една недела подоцна поради технички проблеми.


Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012