54654

Секоја вечер политички дебати на Алфа во различни ТВ емисии

 

22 часот - политичка дебата на Алфа

 

Очигледно нема телевизија која остана имуна на политичките дебатни емисии. Секој ден изборни дебати на МТВ, на ТВ 24, Телма, Канал 5, а од неодамна и на Алфа телевизија. Во 22 часот, секоја вечер различна телевизиска емисија на Алфа, во која во центарот на настаните се изборите и политичката ситуација во Македонија.

 

Alfasekojdenraz

Понеделник - "Без ракавици" со Дарко Јаневски (дебатна емисија)
Вторник - "Несомнено" со Катерина Гетева (емисија во која се обработуваат различни теми како на пр. криминал, корупција, судство, бирократија итн.)
Среда - "60 Минути" со Горан Момироски (дебатна емисија)
Четврток - "Ѕид" со Љупчо Цветановски (дебатна емисија)
Петок - "Седмица" со Коле Чашуле (политички магазин)

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012