54654

Влијанието на железото кај доенчињата и децата - вторник во Om+

 

12 часот, Телма - нова емисија на Оm+

 

Од понеделник до петок во рамки на отворената утринска програма на Телма, се емитува и емисијата посветена на бебињата и родителите.

 

Rsz Jacktaylor2 1

 

На кој начин може да се покачи железото во крвта кај постарите доенчиња и децата, како и кај анемичните трудниците. Што ја подобрува, а што ја спречува апсорпцијата на железото? Дали продуктите богати со железо можат да се комбинираат со млечни производи? Дали подобро се искористува железото од животинско или растително потекло? Гостинка во емисијата е Надица Илиевска, дипл. нутриционист.

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012