54654

Неодамна Канал 5 ја „исхејта“, а сега ќе ја дава за Нова година

 

Шоу со Елена и веселба со Гранд за Нова година на К5

 

Гледачите на Канал 5 телевизија Новата година ќе ја дочекаат веќе традиционално со српска музика од продукцијата на Гранд, но пред да започне колажот на српски песни, на Канал 5 во 20 часот ќе се емитува шоу со Елена Велевска.

 

Velevskanovagodkanal51

 

Стари и убави македонски песни ќе ни испее Велевска за "загревање", по што следува турбо фолкот до доцна во ноќта на Канал 5. Она што е интересно е што во една своја статија на сајтот, телевизијата ја "исхејта" Велевска за нејзината изјава на бугарска телевизија, а сега ќе ја емитува во прајмтајм "фолкерката позната по силиконските додатоци" на Новогодишната ноќ.

Во продолжение, извадокот од статијата на Канал 5 за Велевска, објавен на 22 јули годинава.

 

Velevskanovagodkanal52

Velevskanovagodkanal53

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012