54654

Официјални ТВ рејтинзи за политичките емисии во Македонија

 

Гледачите најмногу ја гледаат политичката емисија на Канал 5

Dekemvrirejtinzi1

Преглед на официјални телевизиски рејтинзи, објавени во месец декември на официјален ФБ профил на новинарот Бранко Геровски, а мерени по Нилсен. Ако ги погледнеме бројките, ќе забележиме пад на дебатната емисија "Топ тема" на Телма во однос на претходната тв сезона, а искачување на шампионското место за политичко дебатната емисија на Канал 5 која наскоро стартува со нови емисии.

 Dekemvrirejtinzi2

Значителен пад на емисиите на Ефтов и Миленко по трансферот од Канал 5 во Алфа телевизија. Тоа може да се забележи ако се споредат рејтинзите со оние од месец февруари 2017-та година, додека Ефтов одеше на Канал 5 и истите ги објавуваше јавно на својот ФБ профил.

 

Dekemvrirejtinzi3

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012