54654

Фото | На ваков начин Канал 5 одговара на критиките на своите гледачи

 

Канал 5 коментира за тренерките на некој што коментира на нивен ФБ

 

Kanal5gledafb0

На официјалниот ФБ профил, Канал 5 телевизија се пофали со гледаноста на својата политичка дебатна емисија притоа гордо коментирајќи дека е погледана од сите останати политички емисии на Телма, Алфа, 24 и Алсат.

На ова дел од гледачите реагираа до Канал 5, но телевизијата враќаше на дел од коментарите, па дури вон контекстот, Канал 5 коментира за автопатите кои се градат и тренерките на некој од оние кои коментираат. Она што може да се забележи е дека ниедна друга национална или локална телевизија не реплицира на гледачите со ваков тип на одговори. Погледнете ја сами комуникацијата меѓу националниот медиум Канал 5 и гледачите :

 

Kanal5gledafb1

Kanal5gledafb2

Kanal5gledafb3

Kanal5gledafb4

Kanal5gledafb5

Kanal5gledafb6

Kanal5gledafb7

Kanal5gledafb8

 

Дани | ТВ Пакет

1 300

300x300 Mins

300x300 Min

300x300 Min3

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Bannerprimetime

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012