54654

Кочишки разговара со сопругата на Стојанче Ангелов во „Лица“ на 1 ТВ

 

Каков отпор пружила Јасминка кон ВМРО и заканите ?

 

Понеделник, последниот ден на април, нова емисија на "Лица" на 1 ТВ. Гостинка на Анета Кочишки овојпат е Јасминка Ангелова, сопруга на бранителот Стојанче Ангелов.

 

LICAJASMINKAANGELOVA

 

Од полициски службеник до отказ во МВР и нејзините јавни преписки и пресметки со Министерството за внатрешни работи и неговите структури.

Што се случувало со Ангелов и неговото семејство за време на претходната владејачка структура? Што има Јасминка да каже за претходната министерка за внатрешни рабопти? Каков бил патот на Ангелови кон правдата, низ институциите? Вреди ли да се жртвува семејниот мир преку трудот да се донесат позитивни промени во својата татковина?

 

 

Одговор ќе побара Анета, а што ќе разјасни Јасминка, гледаме во понеделник на Еден ТеВе.

 

Дани | ТВ Пакет

Tropico 300x250

1111bebe Humanitarna

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012