54654

Фото | Никола Шоќ на детска возраст

Деновиве низ балканските интертнет портали можеше да се види една интересна фотографија од приватниот албум на манекенот Никола Шоќ. Неговиот лик е многу малку променет од времето кога бил мало момченце па до денес. Финалистот на „VIP Survivor“ на фотографијата е заедно со својата мајка и помладиот брат.

Галерија Никола Шоќ

 

Pogodikoje

 

 

 

Ivana T. | ТВ Пакет

 

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012