54654

Споредба - Палавковцките некогаш и сега!

Palavi

 

Овој филм во деведесеттите години беше вистински хит, го гледаа и стари и млади, а беше обожуван и од самите телевизии кои безмилосно го репризираа се додека не им досади на сите. Се работи за група немирни деца кои за себе мислат дека се способни за се, освен за тоа да бидат нормални деца. Тие се креативни, самостојни, досетливи и романтични. Филмот е снимен во 1994-та година, но во Македонија беше актуелен до крајот на деведесеттите, бидејќи постојано го репризираа. Актерите кои глумеа во овој филм тогаш беа деца. Годините минуваа, се измени се, а секако и тие. Во продолжение се потсетуваме на нивната некогашна дружба, а потоа гледаме како изгледаат сега.

 

The Little Rascals 23490

 

The Little Rascals 24636

 

The Little Rascals 27300

 

The Little Rascals 140964uuu

 

 

Palavi Tvpaket

 

 

 

Chris | ТВ Пакет


1 300

Tropico 300x250

Baner Idance

300x300 Min3

Bannerprimetime

11111118938013494571643383

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012