54654

Најава за нова вебновела - Другата страна на рајот

ДРУГАТА СТРАНА НА РАЈОТ

Секој рај има свои ѕвечарки...

 

000jkРехина Албарасин е богата, моќна и ценета млада жена која ќе ја пронајде љубовта во Леонел Карвахалес, млад, згоден но алчен маж за моќ и богатство. Нивната венчавка ќе биде од соништата, но медениот месец ќе се’ претвори во кошмар за невестата.

На првата брачна ноќ, Леонел ќе ја изневери Рехина со својата поранешна девојка Ребека, а потоа ќе ја понесе на меден месец во рурална цивилизација, онаму каде што ни дивите ѕверки не можат да преживеат.

Во еден миг, Рехина ќе загуби се’ што има - својот сопруг, децата, саканиот дом, дури и својот идентитет. И тогаш одлучува да поврати се’ што и е одземено и да се’ одмазди на оние кои и го скршиле срцето.

Настапуваат: Aracely Arámbula (Regina Albarracín), Gonzalo Garcia Vivanco (Leonel Carvajales), Gabriela Spanic (Rebeca Obregón), Diego Soldano  (Simón Corona), Christian Bach (Joana Rivera Hill).

 

НАСКОРО - ЕКСКЛУЗИВНО И САМО НА ТВ ПАКЕТ!

300x300 Min

SIDEBAR TOP BANER 1

SIDEBAR TOP BANER 2

Baner Idance

Bannerprimetime

Ексклузивно

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Телевизија

Забава

МК Сцена

Единствен телевизиски информативен портал во Македонија © ТВ Пакет 2009 - 2012